Veel gestelde vragen

Hoelang voor de uitgerekende datum vindt een zwangerschapsshoot plaats?

Een zwangerschapsshoot plan ik meestal rondom de 35-37 week van de zwangerschap. Geheel afhankelijk hoe het gaat met de zwangere dame zelf.

We hebben een datum gepland voor de zwangerschapsshoot, maar waar moet ik verder nog rekening mee houden?

Super leuk natuurlijk dat jullie een zwangerschapsshoot gaan doen! Wat we nu gaan doen is samen een mooie locatie zoeken waar jullie de foto’s willen laten maken. Als je suggesties hebt graag. En anders gaan we samen nog even op zoek.

Wat voor kleding moeten we aan voor de zwangerschapsshoot?

Het mooiste is wanneer jullie de kleur van jullie kleding op elkaar af hebben gestemd. Bijvoorbeeld allemaal een spijkerbroek en een wit t-shirt of blouse. Maar dat mogen ook andere kleuren zijn natuurlijk. Bedenk daarbij ook waar de foto’s worden gemaakt. Maw. doe geen groene kleding aan als je in de lente in het bos foto’s gaat maken, want je zult dan wegvallen tussen de bomen en dat willen we niet graag. Voorkom (grote) letters of teksten op t-shirts. Dit leidt altijd erg af van de eigenlijke foto. Mocht je toch nog vragen hebben dan mag je die natuurlijk altijd stellen.

Wat als het weer erg slecht is

We zullen dan contact hebben over wat we zullen doen. Vaak valt het reuze mee als het zo ver is. Maar soms moeten we de fotoshoot toch verschuiven naar een later tijdstip of datum.

Moeten we de zwangerschapsshoot vooruit betalen?

Al de fotoshoots zijn op basis van vooruitbetaling. Dit geldt ook bij een zwangerschapsshoot. Wanneer jullie deze hebben geboekt, dan zal ik jullie de bijbehorende factuur toe sturen. De fotoshoot staat definitief gereserveerd, wanneer de gestuurde factuur betaald is. Wanneer de boeking meer dan 2 maanden vooraf wordt gedaan, dan wordt er eerst een factuur van 50% gestuurd. En een maand voor de uitgerekende datum wordt het tweede deel in rekening gebracht. Bij betaling van de eerste factuur staat de fotoshoot dan ook definitief gereserveerd.