Werkwijze

 
Voor een newbornshoot reserveer ik rond de uitgerekende datum een plekje in mijn agenda.
Omdat een newbornshoot vaak gedaan wordt na de 1e tot 2,5e week van de baby is het zeer raadzaam om al tijdens je zwangerschap een newbornshoot te boeken.

De newborn foto’s die ik maak zijn van een mooi, slapend baby’tje, zonder kleren (en/of luier).
Soms met een een een mutsje, haarbandje en/of wrap. Zo zijn de baby’s op zijn puurst.

Voor de newbornshoot kom ik bij jullie thuis. Lekker in de bekende omgeving van de pasgeboren baby.
En ik maak alleen gebruik van het bestaande licht. Dus geen flitsers oid.
Ook neem ik neem zelf de benodigde spullen mee om de foto’s te kunnen maken

Gemiddeld duurt een newbornshoot 3 tot 4 uur. Dit klinkt heel lang, maar omdat je voor een newbornshoot gewoon veel geduld moet hebben is deze tijd ook echt wel nodig.

Wanneer jullie een newbornshoot gereserveerd hebben, zal ik een telefonische afspraak met jullie maken om een intake formulier in te vullen. Daarbij geef ik dan tevens al de informatie die je moet weten over de newbornshoot en je kunt direct vragen stellen of onduidelijkheden ophelderen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 
 
 
 
 

Veel gestelde vragen

Hoelang voor de uitgerekende datum reserveren we een newbornshoot?

Het is raadzaam om al vroeg tijdens je zwangerschap de newbornshoot te reserveren. Het zou zonde zijn als je pas boekt in de laatste maand van je zwangerschap en ik al vol geboekt blijk te zijn in de maand van je uitgerekende datum.

Moeten we voor de newbornshoot ook een reserveringsvergoeding doen?

Al de fotoshoots zijn op basis van vooruitbetaling. Dit geldt ook bij een newbornshoot. Wanneer jullie de newbornshoot hebben geboekt, dan zal ik jullie de bijbehorende factuur toe sturen. De newbornshoot staat definitief gereserveerd, wanneer de gestuurde factuur betaald is. Wanneer de boeking meer dan 2 maanden vooraf wordt gedaan, dan wordt er eerst een factuur van 50% gestuurd. En een maand voor de uitgerekende datum wordt het tweede deel in rekening gebracht. Bij betaling van de eerste factuur staat de newbornshoot dan ook definitief gereserveerd.