Veel gestelde vragen

We hebben een datum gepland voor de fotoshoot, maar waar moet ik verder nog rekening mee houden?

Super leuk natuurlijk dat jullie een fotoshoot gaan doen! Wat we nu gaan doen is samen een mooie locatie zoeken waar jullie de foto’s willen laten maken. Als je suggesties hebt graag. En anders gaan we samen nog even op zoek.

Wat voor kleding moeten we aan voor de fotoshoot?

Het mooiste is wanneer jullie de kleur van jullie kleding op elkaar af hebben gestemd. Bijvoorbeeld allemaal een spijkerbroek en een wit t-shirt of blouse. Maar dat mogen ook andere kleuren zijn natuurlijk. Bedenk daarbij ook waar de foto’s worden gemaakt. Maw. doe geen groene kleding aan als je in de lente in het bos foto’s gaat maken, want je zult dan wegvallen tussen de bomen en dat willen we niet graag. Voorkom (grote) letters of teksten op t-shirts. Dit leidt altijd erg af van de eigenlijke foto. Mocht je toch nog vragen hebben dan mag je die natuurlijk altijd stellen. 

Wat gebeurt er als een van de kinderen ziek is geworden?

Dan plannen we gewoon een nieuwe datum voor de fotoshoot. Geef dit echter wel op tijd door en niet een uur voor de fotoshoot pas.  

Moeten we speelgoed voor de kinderen meenemen?

Ja, dat mag. Maar beperk het tot 2 of twee dingen. We willen niet dat de kinderen alleen maar willen spelen tijdens de fotoshoot.

Wat als het weer erg slecht is

We zullen dan contact hebben over wat we zullen doen. Vaak valt het reuze mee als het zo ver is. Maar soms moeten we de fotoshoot toch verschuiven naar een later tijdstip of datum.