Hanneke: “Nogmaals dank voor deze dag. Niet alleen heel leerzaam, maar gezellig en goed georganiseerd.”

Anita: “Het was een super leuke dag! Na de workshop, tijdens het foto’s maken van mijn kinderen snapte ik nu wel waarom mijn foto’s eerst mislukten en wat ik daaraan kon doen. Echt super gaaf! Nu blijven oefenen.”

Sabrine: “Bedankt voor de leuke workshop. Heb veel geleerd en een hele leuke dag gehad!”

Geertje: “Franka, bedankt voor de ontzettend leuke, gezellige en leerzame dag. De locatie was perfect en de aankleding met de bloemen en de lekkere hapjes maakte het helemaal af. Na de workshop is mijn enthousiasme om met de camera aan de slag te gaan alleen maar groter. Jouw informatie, tips en trucs geven uitstekende handvaten om meer te ontdekken dat de “auto” stand. Het oefenen met de modelletjes was erg leuk om te doen en nu is het tijd om met mijn eigen mannetjes te oefenen. Bedankt!”

Joanne: “Het was een fantastische dag!! Zo genoten… en super veel geleerd!”

Gea: “Naar een lekkere frisse douche zit ik nog naar te genieten van de leuke workshop. Heb echt veel dingen geleerd. Morgen maar flink oefenen. Nogmaals bedankt voor de leuke middag en voor al dat lekkers.

Miranda: “Nogmaals erg bedankt voor je ontzettend leuke motiverende dag. Boel geleerd en opgestoken.
Ik weet nu zeker waar ik op moet gaan letten!! En dat er een 2de lens bij gaat komen is ook vrijwel zeker.

Edith: “Het was een leerzame dag. Heb veel geleerd. Eerst alles even goed laten bezinken. Maar handvatten genoeg om mee verder te gaan.”